Égben köttetett
Azt hiszed, a csend, az csak azért van,
Hogy előidézze zavarunkat
Sürgeted, hogy mondjak valamit,
Pedig ez a legjobb módszer a lelki
Társak összecsiszolódásához,
Akiknek különbözik az életük.
Nem veszlek komolyan, mert
Egy kis erővel úgy is tudom,
Hogy maradsz.
A szavak másik fele, amikből
Mások megértik az érzéseinket
Értelmetlenek számunkra is.
A szíved kitapogatja a kezem
Együtt sírunk.
Kipróbálunk mindent, hogy a
Mozdulatok megcsalása
Később plágiumnak minősüljön
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-11 03:11:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-11 03:11:45