Betti
Részvéttel teli szépség vagy
Tudom, mi értéktelen és mi értékes
A végtelen féltékeny
Mert fel akar falni
Most már meg akar halni
Úgy látlak, ahogy ő
Egy véges entitás
Egy felfedező
Egy már régen nem létezőnek hitt dologra leltem
A varázsos kábultságra
A pótolhatatlan felülmúlhatatlanságra
Az összehasonlíthatatlan egyediségre
És mindenen túltevő ajándékra
Tudom, mi van a tekintetedben
A legtöbb, ami igazivá tehet egy embert
A vétlen áldozat
Emberré változtat
És aki képes emberré érni
Annak van jövője
Mint Juliette Lewis te vagy az igazság
Aki nem ismeri fel benned
Annak nincs istene
Menedék vagy a fásultságban
Menedék, mert tökéletes
Kitűnsz a környezetedből
Feljavítasz mindent
Az elesettet
Az üldözöttet
És az üldözött a veled nem törődő karmaiba űz
Majdnem felfalt a sorsod
Áldozatnak szánt,
De van, ki ki akar menteni
Mert neki az üldöző lelkűekből nem kell senki
Csak az áldozat
Aki a tökéletessége által vált áldozattá
De egy opció, hogyha őt megmentem
Akkor csak az enyém
Tökéletes lélek, tökéletes külsővel
És elrejtem
Nehogy kiderüljön
Szívvel is lehet valaki boldog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-30 12:55:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-30 12:55:36