Performansz
Kipörgetted és elengedted
Rajta áll a lefetyelés
Vagy magától botlik
A szájplafonod zeng
Ami szájpadlás
Mert alatta van egy álmennyezet
A pofazacskód is tágul, szűkül
Mint a világegyetem
A puszit a semmiből kapod
Már megszoktad
Vagy ha kapsz, az nem létezik
Ha folyik a nyálad
Olyan, mint ha zsinórpadlásról
Eresztenék a díszletet
Ez a szerelmi szál
Minden nagyobb lélegzetvétel egy felvonás
A fogsor és az ajkad között a zenekari árok
A szuvas fogad a súgólyuk
A függöny emelőszerkezete az állkapcsod
A mozgó metszőfogad meghajol
Mint egy-egy korhadt gerendában
Lévő szegtől meglazult
Világot jelentő deszka
Vagy kapanyél
Vagy a nyelvedbe fúródó szálka
Amitől elfertőződik
Ezért folyik a genny
Bele a színpadról a szádba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-07 07:41:32
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-07 07:48:55