Vizes lepedő
tanácsok
nem elég jó
van ez így
nem
ne vitatkozz
szerintem se
miért
mit gondolsz
hogy ez elég
még mennyit
hagyjad
nem jelent semmit
mármint az
hogy megjelent
tévedtek
határozottan
megesik
van hogy
ne higyj nekik
te is tudhatnád
ezek után
gondolhattad volna
felejtsd el
nincs kész
fejezd be
hagyd rá
úgy se tudod
kibontani
kidobott idő
nem fog menni
kezd elölről
emlékezz
hanyagold
majd vedd elő
de szerintem
semmi értelme
legalább tudod
hamis volt
nincs benne annyi
tele van kérdőjellel
majd ha egyszer
újra eszedbe jut
használd fel
lényegtelen
fos
tanulj belőle
olvass utána
töröld ki
temesd el
javaslat
még lelkesedést is belevisz
modell értékű
szokvány
gesztusecset a szobron
a lharmattan lefújta
kész passz
törekkel a kezedben
sápítozol
fogd fel
fogadd el
csélcsap
előfizet az ésre
gyöszös
taxatíve moderált
sampont dörzsöl a fejedbe
gazdagnak tart
bocsánat
tömegrendezvény
macskakarnevál
cintányér
mocsadék
pont te
röppálya
közállapotok
szórakozz
megteker
korcs
megrovás
kotla
hidegjáték
el saravi
medosan kurkuma
hagyján
luftballon
ordenáré
termék
léptem már rá bogárra
csuktam be ajtót
volt tegnap is
tejbegrízt is ettem
megkevertem
fújtam
kikapartam
ki is mentem
be is ültem gázt is adtam
közlekedtem
besétáltam
hozzáfogtam
folytattam
gyakoroltam
aláírtam
felengedtem
szüneteltem
elhelyezkedtem
beletemetkeztem
hívtak
teljesítettem
elvégeztem
belefásultam
kiálltam
hazamentem
bedugtam
fellapoztam
megsóztam
ébredtem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-04 15:22:24
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-10 13:23:57