Mr. Vertigo
Az alapokat ipari alpinisták teszik le
Talpuk alatt fütyül a szél
Rájössz, hogy a madarak nem
Olyan magasak, csak repülnek
Egymagad levitálsz
Ezért romokban fekszel,
Légvárad romjain
Egy szellem nem tudja
Magáról levenni a lepedőt,
Amit kimosnak, ahogy
Az agyakkal szokták
Bizonyos gondolat,
Amit magadévá teszel,
Helyetted leheli ki a lelkedet
Valamit megfogan benned
Meghal benned valami,
Amit a tested sebeket
Feltépve lök ki magából
Az agyadba fészkelték magukat,
Akik téged a feszített idegeiddel
Irányítanak. Csak vonaglasz,
Mert nem profik a bábosok,
Ordítasz, mikor ez a tömeg
A tekervényeiden átoson
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-01 18:00:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-03 22:01:11