Rajz Portrética
már nem olyan izgalmas meghalni
a hetes missziós számommal
már tudhatom
a költészet egy fejlett beszéd
ami akadozik mert még
kimondani is könnyebb
mint megérteni
ja
az ihlet
meg mint a poszthumusz
visszhang
kortárs nyugi
a régiekből sem sokkal
többet értünk
avantgárd
most tényleg hülyének
tartanak
a prózához
lírai alapok kellenek
mintsem fordítva
mert utóbbi mint
egy szélrózsa bárhova
elkalandozhatsz belőle
döbbenet
kell a katarzis
ami a versben
mondjuk állandó
hagyjuk elmúlni
a váltakozva távolodó
szóközöket és sorközt
hogy lássuk a törődést
hogy bevonhassuk
magunkat a kutricába
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-01 09:45:18
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-04 18:00:44