Emlékezz!
Elvesztettem a fonalat
Elkövettem mindent,
Hogy ne derüljön ki,
Hogy biztosítási csalás az egész
A gondolatrendőrség
Nyomoz, a gyanúsított szabadlábon
A profilt megalkották
Ez innen már gyerekjáték nekik
De kicsúszott a kezük közül
A bizonyítékok is eltűntek
A nyom is kihűlt, minden prímán alakult
De befutott egy fontos tanú,
Aki látott az agyamon átsuhanni
Egy gondolatot, ami megdöntheti
Az egész védelmet
Egy percbe telt, míg hiteltelenné
Tettük őt az esküdtek előtt
Kész, már látom a fényt az alagút végén
És talán a valódi elkövetőt
Soha nem találják meg
Ebben bíztam, mert magamnak
Sem akartam rosszat
És azt sem akartam,
Hogy mást gyanúsítsanak
A bíróság felmentett
És én azóta sem tudom,
Hol is tartottam
A biztosító fizetett
És kaptam új életet,
Amitől már nem kellett a régi
Nem kerestek a múltamból
És lelkiismeret furdalásom se volt
A történtek miatt
Csak éltem egy önkéntes agymosott életét,
Akit idegesített a valóság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-21 13:20:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-21 13:20:04