Néha látom azt
A személyiséget
A tükörben, aki
Lehettem volna.
Egy vagány kölyök,
Aki pusztán
Karizmájával
És hatalmas szívével
Ujjai köré csavarja
A nőket. Ilyenkor
Rájövök, hogy
Mindenki tökéletesnek
Születik, és mennyire
El tudják torzítani
Az ember jellemét
Egy diktatúra
Értelmetlen szabályai