Nem követett senki
Ezt a senkit én üldöztem,
De megálljt parancsolt
Viszont tudtam, hogy a valakik
Látni sem akarnak
Nem akarom látni a senkit,
Hogy ne kelljen megálljt
Parancsolnom a valakiknek
A legvalakibbek legsenkibbje
Leszek, ha utólérik a valakiket.