Te körbeutazod a Földet
Én, ha egy helyben maradok,
Akkor se látom körnek
A felhőtlen
Ég egy fedezék nélküli vesztőhely
Fent semmi nincs annyira lent
Ahhoz, hogy legörnyedj
Ha a lelkem fölmegy,
Akkor felkötnek
És biztos lenne, aki
A levegőben elföldel
Ha Isten ellökne,
Minden elölről kezdődne