amundsen
A teljes belső összeszedettségből kilépve
néha rácsodálkozol lírai éned tájaira:
jéghasadékok belső falára örök árnyék tapad,
a kék horizont felett laposan kúszik a központi csillag.
Kivételes és rövid
szemlélődések.
Egy megsejtett
szellemi ösvény.
Isten csöndje a felismerhetetlenségig a tiéd.
Megtapasztalod a tökéletes izolációt
és az elzártság időtlenségét:
megszámlálhatatlan percek a visszatérésig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-14 21:51:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-17 22:11:43