én írom a programot
csomókba kötött rozsdás síneket bogozok,
talpfákat dobok félre, beégett csavarok
szakadnak szét mert más utat akarok
a szürrealista kék virág mezők között,
a vakondtúrások szaggatta föld fölött,
ebben az úttalan utak mellé kötözött
akárhová irányba tartó végtelen menetben
játékvonatok köröznek duracell elemmel
a softver megszabta cél nélküli útjukon,
csattognak a jelzők, lakkozott sorompók
zárnak utat műanyag kisautóknak és tudom
mi lesz a játék vége
mert én írom a programot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-14 08:33:23
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-23 22:36:14