(záradék)
O-nak
azt mondom, nincs jelen-
tősége annak, ami holt.
új tapasztalatok hátán
ma halt meg, ami volt.
szeretetet ölni mégis-
csak lehetne könnyebb.
sort sor alá tapogatva
szárad fel most a könnyem.
nem számolok ritmust.
csak az jöhet föl, ami van.
a vers tulajdonképpen hányás.
színe, meg szaga van.
az állaga kicsit fostos.
nem lehet fölszárítani.
én sem középiskolás fokon
tudom magam tanítani.
ja, hát én is unom magam.
hogy folyton arszpoetizálok.
nade percenként születnek-halnak
meg új, kihalt ideálok.
végkövetkeztetés nincsen.
hétköznap van, miért- és éltelen.
ezt a hallgatást most jól vagy félre,
de mindenképpen kéne értenem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-30 16:46:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-30 16:49:18