ERDEI MAGÁNYBAN. Brigittának
Természet lágy ölén erdőnek fái közt,
Madárdal száll tova vidáman így köszönt.
Szerelmet visznek el messze a távolba,
Szerelmem száll tova, ki tudja most hova.
Megsebzett szívemnek, vágyamnak csillaga,
Érd utol szerelmem nappal és éjszaka.
Momdd el a bánatom, mi nyomja szívemet,
Emésztő vágyaim mardossák lelkemet.
Bajomra gyógyírt hozz, vidd hozzá sóhajom,
Nem tudlak feledni ez az én bánatom.
Gondolat elsuhan, hozzád száll szerelmem,
Hallgasd meg óhajom, válaszolj énnekem.
Bocsásd meg vétkemet amiért szeretlek,
Reményem egyre fogy, de azért kereslek.
Kereslek örökké, kereslek halálig,
Csapongó képzetem ragyogó nyaráig.
Ábrándos szívemnek adjál eg kis reményt,
Mélytűző szemedből küldjél egy pici fényt.
Háborgó tengeren hánykódik a hajóm,
Legyél az Istennőm, Édeni őslakóm.
Ne mondd azt hogy szeretsz, érezzem lényedet,
Tudjam hogy létezel, forrald fel véremet.
Erdei magányban hozzád száll sóhajom,
Madárdal száll tova, elviszi óhajom.
Zirc, 1996. 06. 02.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.