és mégis mozogsz
van, hogy felveszed válladra a táskát és átszólsz
a szobanövénynek: elmész világgá, csakhogy
épp megfőz a kávégép, a könyvek
nincsenek sorrendben a polcon, viszketni kezd
a combod valahol a feneked alatt, és ahogy kinézel
egy csésze rosszkedv közben az ablakon, a szemközti lakásban
egymáson görnyedeznek a szeretkezők, mint amikor
két gömbölyű fagylaltot akarunk egy lapos
tányérra illeszteni. ha egészen
hegyezed a füled, még a nyögéseket is hallod.
leülsz.
van, hogy ettől haladsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-14 22:38:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-18 14:56:24