Krisztina
Megkopogtattad alvó gondolataimat,
ültem forgott velem a sötét szoba.
Képpé formáztam leírt gondolataidat,
éreztem létezésünkben a közös utat,
versed volt a kortárs művészet oszlopa.
Én nem vagyok te csak önmagam,
tükörből bámul rám egy vékony ostoba.
Kerestem az utamat sokáig akárcsak te,
eltévedtem a művészet sűrűjében,
most már célba ért a versed üzenete.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-07 16:59:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-07 16:59:15