lenyeli úgyis
egy költő ne énekeljen itt.
úgyis hamis lesz a hangja.
csak fröcsögje nyugodtan bánatát.
valami ismeretlen helyre.
cipőjét szorítsa vaskapocs.
egyenesen álljon a földre.
ne sírjon, hogyha macskapöcs
szájában a világ pöcegödre.
csak legyen nyugodtan az, aki.
aki magasról tesz le valami
szépet. sose a részt nézze,
hanem mindig az egész dolgot.
szájába vegye aegis péniszét.
ha véletlen koppanna rajta.
ami kijön, nyelje le, köpje ki,
mindegy. ahogyan szokta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-18 12:27:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-18 12:27:38