bárcsak tudnád
bár tudnád, mint szeretlek
bár ne hordanám emlékeimben kék szemedet
simult arcom puha arcodhoz
bár hozzáérhetne,
vörös körmöm vékony hátadon
bár megpihenhetne
bár tudnád, mennyire imádlak
bár ne élnék így, zavartan a mának
hogyha éreznéd, mit érzek,
s átvehetnéd fájdalmim,
talán sírva értem
áldanád a szavaim
bár tudnád, ki vagyok én valóban
bár lenne élet e sok halott szóban
bár tudnád, hogy megpróbálnék
érted minden lehetetlent is még,
s mert nem sikerülne, tudom,
viselném csalódott szíved terhét
bár tudnád, hogy már csak érted kelek fel
s hogy csendes éjszakáimon is csak azért fekszek le,
mert tudom, hogy másnap
pár órát láthatlak,
s csitul zajos szívem, az a gyorsan verő,
élve mindég másnapnak
oh, de bár átaludhatnám az életem
hogy ne kínozzon e nyamvadt plátói szerelem
hogy soha ne lássalak,
s így könnyen felejtselek,
mert inkább élnék kómában,
semmint élve élni, de nélküled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-18 19:17:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-18 19:17:43