utasok
hátul ültem
a busz legvégén
cigi égette
lyukas széken
előttem tizennyolc
határozatlan körvonal
(talán emberek?)
utolsónak én magam
a tizenkilencedik
(nagykorú lettem
felnőtt
taposom a tizenkilencediket
nincs visszaút)
egy hozzánk hasonló
közénk való árnyék
utunkat irányítja
(azt mondják
ő vezet)
ott elől fogja a kormányt
de kábán
túl kábán
menetrendünk
előre megszabott
csak kifelé csodálkozhatunk
a ködös ablakokon
tizenkilenc utas
egyik sem tudja
merre tart
de én tudom -
a végén mindegyikünk
odaér majd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-12 12:19:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-12 12:19:28