Igaz fények
egy képtörés minden
hullik a könnyem
sír egy gyászmadár
koszorút hoz a halál
vércsepp folyik itt-ott
a tőr hegyét nyelvvel nyalod
hold a tengeren szomorún figyel
s a nap, ha feljön, rajt' víg nevet
megteheti, hiszen ő a fény
a hold egy tetves sötétség
ki nem élne életadó fény nélkül
mert nélküle meghal, elhűl
ilyen a szerelem is, függő
boldogságot sosem tűrő
hisz te vagy a hold, s epekedsz
de igaz fényre sose lelsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-04 15:18:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-04 15:18:21