december huszonharmadikán láttál
ahogy feküdtem az ágytál
fölött fél méterrel mozdulatlan
és nem volt más alattam
csak nedves lepedő
és fél méterrel lentebb az ágytál
december huszonharmadikán mikor láttál
azt hitted én nem tudok róla
rákérdeztél az infúzióra
az ősz hajútól a sarki ágyon
és annyit mondott várjon
várjon kedves
és te vártál
lepedőnedves
szemeiddel az ágytál
mellett félméterrel mozdulatlan
december huszonharmadikán egymagadban
jöttél megszorítani kezem
és a két kéz lepedőnedvesen
markolta egymást és remegett
a haláltól fél méterre lehetett
mikor ránk omlottak a hófehér falak
december huszonharmadikán este
túladagoltalak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-11 19:55:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-11 19:55:27