Menekülés (jav.)
A magány lábasból etet.
Remélem, tudod.
És hogy nem leszek
többé kanalad.
Emlékszel? Játszottunk.
Megetettelek.
Milyen volt velem
felenni a gyönyört?
Mást találtál,
mondtad a kocsiban.
Én vettem a koncertjegyet.
Pedig Te szereted.
Más nő kell? És
tényleg nem rakod ki
scrabble közben többé a nevem,
az im-re pont
nem lesz a csókod?
Az ernyőm te vetted.
Az autódban hagytam. Véletlen. Vagy nem.
Rád csaptam az ajtót. Zuhogott.
Szemembe csorgott egy hajtincs.
Könyvek közé majd lepréselem,
mint kislány a virágot.
Zsibbadt a lábam. Ugráltam az utcán.
Elfelejtettem a sántaiskolát.
Az erkélyről még néztem az autód helyét,
és láttam újra
a „hangjegy-esőt”,
amit negyedik után
körömollóval a kottafüzetből vágtam.
Utáltam az éneket, az esőt.
Most téged
miért szeretlek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-15 22:23:17
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-15 22:23:17