zaklass fel,
hogy megnyugodhassak.
égess el,
hogy feltámadhassak.
ne érints meg,
hadd vágyjak rád.
lazán dobd lábam elé
az összes hibád,
hogy ok nélkül
szerethesselek,
s mikor végre
tudatom mélyére
temettelek,
újra kopogtass
be hozzám,
mint rosszlányhoz
a kuncsaft,
és annyit mondj csak:
megjöttem...
aztán sokáig,
csendesen
csak állj szorosan mögöttem!