Sápadtnak tűnsz, ha nézlek,
arcodon mégis mosolyt remélek.
A horizonton feltűntek a fények,
s ez jót hozhat csak, igaz meséket,
hol a jó mindig győz, s a bátor
jutalma meglesz tudom százszor.
A szerelmesek egymásra találnak,
ha nagy a vágy, s Te is ezt kívántad.
Ezért hát ne lógasd az orrod.
Felejtsd el azt a fránya gondot.