csönd van most körülöttem
alszik a város a kedves
illik e szó ide éppen
a verset defloreálom
jó ez a miszték erre
képes az agy ha a kávé
egy volt csak s a gyomorban
nincs is más csak a képzet
enni zabálni kajolni
túlragozott ez az éhség
lesz ma rizseshús délben
gazdagnak kéne lenni
nézd hogy döccen a ritmus
a vers kitaszítja magából
a nem familír szavakat.