Megfeszült inak
Merev izmok végtagok
Valamit hozzá vágnál
Figyeltek mint a farkasok
Egymás retináján
Karcolnak erek vérrögök
Pusztítanád
Kőtáblát törnél hogy öljél
Kívánod bár engedné az Isten
Területet nőstényt prédát
Mint a farkasok
Valamelyiktek el kell vesszen
(ideggócok pattanásik húzva)
Észrevétlen mozdul zsebben
Ellenfeled hüvelykujja.