de így is
akarni kell
levetkőzni a csupasz szóig
kiszedni a múltat
a sehová nem követhető jelenig
talán emlékszel még rá
hogy ott volt a pad
az orgonabokrok alatt
száraz
fűzgallyakat sodort rá
előző nap a vihar
hosszú vékony tüskeszerű ágak
amiket kínosan lassú
mozdulatokkal szedegettem le
hogy eldönthessem közben
fel merjek-e nézni rád
mert fehér volt mögötted a fal
s mert tudtam hogy te is az leszel
ha felpillantok
nélküled-szavaktól fehér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.