Az ellentmondás elve a fejemen
Lehetetlen,
vagyis hogy a hajam piros
hogy egy dolog ne az legyen,
vagyis tilos
ami, vagy hogy az legyen,
igenis csinos
ami nem.
Vagyis nem piros.
Inkább burgundi vörös.
Azaz megengedhetetlen,
teljességgel tűrhetetlen,
valamit állítani és annak ellenkezőjét állítani,
a piros szín lehetetlen
vagyis ugyanannak az állítása és tagadása,
piros, vagy nem piros
összeegyeztethetetlen.
Ez iszonyatos.
Marad a kármin.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.