videoklip
bruce springsteen szerelő
mitomén - jól áll neki
bejön a dögös maca
szőke nem látjuk az arcát
elbeszélgetnek villódzik
köztük a levegeő
odaadja a szerelőnek
a kocsikulcsot
(moszkvics-sluszkulcs)
elmegy a nő
springsteen az ágyon heverész
nagyon rágja valami a lelkét az látszik
lemegy a kocsihoz
a cím kikészítve persze
elvezet hazulról
tépi a haját a nyári szél
oda ér a puccos villa elé
egy ablakban még világosság ég
az ajtóhoz sétál és
megnyomja a csengőt
nem nyitnak ajtót
egy darabig az arcán
lemondás tükröződik
bedobja a levélládába a
kulcsot megfordul és megy
i'am on fire
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.