Az illuminátus elõtt
Én adom kezem, s te adod az élet titkát,
mit megtartani nehéz, azért szenvedés jár,
cserepekre hullsz, ha rád teszem a koronát.
Most látod, mindazt mi megkülönböztet már,
a titkod az enyém, azé ki mindent lát,
szolgállak mint testvér, s könyörtelen halál…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Éj és köd (Miskolc, 2005)
Kiadó: szerzõi