vagyok, csak úgy
férfi lettem csak az a szokványos
kergettem álmokat ahogyan mindenki
elmentem mellettem és nem vettem észre
magamat magamban vagy csak letagadtam
csak az a szokványos álmokat kergető
valami igazság valami önző
de én azt nem bánom hogy ilyen lettem
csak valaki lenne mégis most mellettem
- lehettem volna én! - de mégsem sikerült
akármi de én csak önfejű lettem
most meg a padlóra hugyozok csak úgy mert
jól esik s jól vagyok ha kérdezed amúgy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.