tartozás
koraérett hajnalok
lombján pihen az
éji szél múló mámora
véghetetlen medrében
gyúlékony létünk végének-
óceánt szül múltunk zápora
tiltott emléket suttog lágyan
bizalmat vár Időnk vasfoga
ránc virággal ékesítve
vértől forró arcokat
borostyánná formálva
könny-bros ékszer fény éget
bőr-börtönünk fogságában
elsorvad a kéjes élet...
adósa voltál zsarnok perceknek
tartozásod kegyetlen-s Te büszkén vállalod
erőd lassan semmivé lesz
megfizettél
láthatod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.