inverzek
/a cím a legnehezebb/
szerelmes pillantással meredek rád
meredek. nézlek. nézem arcodat
elkószál a tekintet. a kapcsolt gondolat
az igazán meredek
szerelmes pillantást lövellek feléd
suttogok valami szerelmes ostobaságot
közben nézlek. nézem arcod, miközben
lövellek, pillantok beléd
szerelmes meredés, lövellés az éj
sok pillantás, tekintet versenyez
míg egy közülük célba ér, reggelé
ért éjjelen. hajnallá, pontosabban
lássuk be, azért az is szép teljesítmény
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.