(*)MEGASKIZO
az én szememben
meghasonlott önmagával
az a másik ember
aki tudom hogy én vagyok
de nem tudok azonosulni
vele mert meghasonlott
önmagammal azt hiszem
a másik ember: ő vagyok
és ő meg én ha hasonul
meg mármint és magával
velem tehát: a szememben
a mi szemünkben
hasonlóak az emberek
a mi hasonultságunkhoz
mert velük hasonultunk
meg tehát: magunkkal
a többi emberrel
kiket belénktáplál ez a kor
egyedül senki nem bírja
civilizáció a tudat szintjén
összetetté szervezzük magunk
az én szememben
* én
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.