DOKK

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2826 szerző 36675 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Schein Gábor
  Elhangolás
Új maradandokkok

Sági Ferenc Dénes: ikszedik helyzetjelentés
Francesco de Orellana: A hétfejű bárhány (revised)
Ötvös Németh Edit: nyanya
Lőnhárt Melinda: Infúzió
Kiss Anna Mária: Anna szerint a sznob
Tar Ferenc: És ha
Natalie Danaisz: cafka
Albert Zsolt: Olajos felhők
Valyon László: Kányafák sirassatok
Vajdics Anikó: A felhőnek fölötted
FRISS FÓRUMOK

Nagyító 47 perce
Gyors & Gyilkos 4 órája
Kosztolányi Mária 4 órája
Aranyi Gábor 14 órája
Oláh Imre 14 órája
Pataki Lili 21 órája
Misinszki Hanna 22 órája
Bánfai Zsolt 1 napja
Albert Zsolt 1 napja
Szilasi Katalin 2 napja
Vajdics Anikó 3 napja
Kiss Anna Mária 3 napja
Farkas György 3 napja
Petz György 3 napja
Vezsenyi Ildikó 4 napja
Bara Anna 4 napja
Pálóczi Antal 4 napja
Tóth Gabriella 4 napja
Bak Rita 4 napja
Mórotz Krisztina 5 napja
FRISS NAPLÓK

 nélküled 14 perce
Baltazar 14 perce
Hetedíziglen 1 órája
Bátai Tibor alkotói naplója 2 órája
mix 3 órája
Jó, ha a vége jó 3 órája
N. D. S. L. (Vajdics Anikó) 3 órája
Játék backstage 5 órája
Vezsenyi Ildikó Naplója 5 órája
Seholsincs 7 órája
leállósáv 16 órája
az utolsó alma 16 órája
Bátai Tibor 18 órája
Kicsi Ólomkatona 18 órája
Qui? 19 órája
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK


NAPLÓK: bassza a csőrömet..
Legutóbbi olvasó: 2019-10-18 14:19 Összes olvasás: 19980

Korábbi hozzászólások:  
Olvasói hozzászólások nélkül
9. pálóczi: nem annak rosz, aki belepuszt2007-04-25 10:05
Aztán majd jönnek az ebből fakadó konfliktusok: vagyis az, hogy közben a szeretteink nem tudnak kikeveredni a civilizációs ártalmak karmaiból és el kell veszítenünk őket.
Nem annak rossz, aki belepusztul a LÉT-be, hanem akinek el kell temetnie őt.

Olvasói hozzászólások nélkül
8. Pálóczi: Nem annak rossz, aki belepuszt2007-04-25 10:04
Jó, hogy ő a fizikumát vissza szeretné helyezni a jogaiban és ezzzel legelább egyetlen egy civilizációs betegséget, a mozgáshiány okozta xerotonin hiányt (vgyis a Fölöttünk való ((a Természet)) által adományozott
"boldogásganyag" hiányát) le tudja győzni. Már ez is eredmény.

Olvasói hozzászólások nélkül
7. plev: ejnye!2007-04-24 22:53
Te idefigyelj, ember! Te nyavalyogsz? Neked semmi bajod nincsen! Áh... nem is érdemes veled foglalkozni.

6. [tulajdonos]: nem szégyen, de kezdem unni..2007-04-20 16:47
Hát igazából nemtom mi akarna lenni ez a haraxom és nem pedig haragszom.
Tehát ma... Végre péntek. De holnap suli.. no kedv. Tök szar, nem csak nekem van szar kedvem, de a barátaimnak is. Ez az álando nyavajgás valami miatt.. Meg ezek a mondva csinált problémák.. Nem kétség, tul jo modban élünk. El vagyunk kényelmesedve.. blablabla.. Ideje egy kis szint vinni az életbe. Ma törin ojasmiről volt szo, hogy a sorsunk az tulajdonképpen már "nagyjábol" meg van irva abba a bizonyos nagy könyvbe, de közben félig medig rajtunk mulik, hogy teljes egészében hogyis alakul. Állitolag mindenki kap egy lehetőséget, azt már a te dolgod , hogy hogyan használod ki. Pölö egy joképességú gyerek is ha nem tanul, nem lesz okoska.. Pulyka szavaival élve "szorgalom. ezen mulik minden". jo hát én nem leszek enyire komoly, de aszem jaja, igy van. Napok kérdése (remélem), és elhagyom az msn-t egy jooo hosszu időre. Tul sok hülyeségre rávitt már az a "szar". Most téleg kikapcsolok és téleg magamra figyelek és téleg nem felejtek el élni. /Szenvedj ha élsz, küzdj hogy ha fáj, harcolj ha félsz!/ És megprobálom magamnak megigérni h javítok év végéig.. máramennyire még tudok. El kell fogadnom a sulit is. Valahogy kénytelen leszek vele kibékülni.. mégha egy köcsög "gép" is az egész.. Ésha mérgemben a legsárgább földig is lehordom.. De amellett akkor is kitartok hogy nem ok nélkül. De most ez van, ezt kell csinálni. Itt kéne valamit megmutatni.. Netezés hejet már rá is jötem mit fogok csinálni ( a tanulás mellett.......) . Kicsit rákapcsolok, és elmegyek bicózni, esetleg futni, focizni az alap, a lényeg h mozogjak és kicsit erősödjek is.. meg ijesmi. Hagy fárasszam csak magam néha. Legalább nem fogok hajnalig a gép előtt ülni és 3-4 órákat aludni csak. Ma ijen öszegzős nap van. Próbálom már téleg öszegezni min is változtatok, na meg h hogyan. Na és persze el is kéne majd kezdeni.. Meg már annyira zavaró az egész igy. Meg hogy fojamatosan csak a lenézést kapom, sokszor baártoktol is. Hát ha a sorstol vagy mitöl ezt is kaptam, akkor én nem kezelem jol.. eléggé ki tudok borulni. És persze csak magamban bánkódok. Exonak tudom ugy elmondani, hogy neki téleg bármit lehet, nem szégyellem és nem is szar le. Pedig életemben nem találkoztunk még.. csupán több ezer kilométer van köztünk. Ugyan mi az.. Ráadásul anyám is lehetne. Ritka egy értékes ember. Egyike azoknak akiket valamiért a végletekig tisztelek. Alapbol persze mindenkit. Még azt is aki leköp mer ugy van kedve.. és kész. Asszem megyek egyet edzeni. Hagy izzadjam csak ki a sok "szart"... Addig fárasztom magam amig csak birom...

Olvasói hozzászólások nélkül
5. csőrike: én is szeretlek2007-04-18 21:38
Ha igazán következetesen akarnád alkalmazni ezt a nagyon (bocs: naggyon) korszerűnek vélt, ám halálosan modoros nyelvezetet, akkor a haragszok szót úgy kellett volna írnod, hogy haraxok. Bocs.
Egyébként miről szól a naplód?

4. [tulajdonos]: össze vissza minden..2007-04-18 19:27
Hát igen drága emberek, asszem most jol vagyok. a farncér van az h ki tok borulni hüjeségeken is. tudjátok legbelül nagyon haragszok a világra, meg az életre. mégis azt próbálom terjeszteni h az élet jo, és élvezzük csak. pedig ha tapasztalatokrol kéne mesélnem több rossz lenne mint jo. de már ugy vagyok vele hogy azért a kevés joért akarok élni, ami lehet. és mi tagadás.. meg kell ám a joért harcolni. erről jut eszembe.. világ életemben utáltam a magyar órákat, sőt, egyre jobban.. de épp most tanuljuk Vörösmarty költészetét, és életemben azt mondom egy költőre, hogy ez bizony mondott jo dolgokat is. Ami nekem tetszik, például a "Gondolatok a könyvtárban" című versének a zárlata, hogy AZ EMBERI ÉLETNEK A KÜZDÉS A CÉLJA, ÉS NEM A CÉL ELÉRÉSE. szerintem ebben van valami.. legalábbis én teljesen magamra tudom venni, mint életfelfogást. tényleg ugy van, hogy ha nem küzdünk, ha nincs miért küzdeni, céltalannak és értelmetlennek válik az életünk.. persze a cél elérése is fontos, de az már 1 másik szempontbol. a lényeg tényleg az, hogy mindig kell lennie célnak, amiért élhetünk. próbálkozok összegyűjteni most én is azokat a dolgokat, amikért ugy gondolom érdemes.. próbálom magam helyre rázni. 16 éves vagyok. ojkor apro dolgokon fel tudom idegesíteni magam, és tul komolyan veszek sok mindent. aminek sokszor a "jólét" az oka.. szerintem nem becsülöm meg maximálisan azt amim van, a biztos anyagi hátteret, a szép nagy családom, a tiszta szívű őszinte barátaim, és a lehetőséget hogy ujra és ujra alkothassak valamit minden egyes nap. valamiért nagyon besokalltam, talán végig kellene gondolnom hogy is jutottam el idáig, hogy nem látok holnapot az iskolában, és miért van kissebségi komplexusom évek óta. erre szánnám most jo pár elkövetkező bejegyzésem.. amiket írok, talán lesznek benne ojanok, amiket egy teljesen kivülállónak is érdemes átgondolni. remélem segít..

Olvasói hozzászólások nélkül
3. csega: egy tipp[tulajdonos]: mittomén..2007-04-17 08:30
Ha van valami, amit nem merek megcsinálni, mindig arra gondolok, hogy a legvége előtt még bármikor visszafordulhatok. És amikor már minden készen áll, és egyetlen pillanat választ el attól, hogy megtegyem, akkor megteszem, mielőtt gondolkodni kezdenék. Ha gondolkodom, akkor rájövök, hogy félre is sikerülhet. Inkább gondolkodás nélkül "letépem a ragtapaszt". Legfeljebb majd szívom érte a fogam.

Olvasói hozzászólások nélkül
2. egy törött szív: nem is olyan nehéz2007-04-16 21:35
Tudom, vagyis sejtem, hogy most padlón vagy. Én is éreztem valami hasonlót. Olyan nehéz volt az öregeket szeretni, mert túl sokat mondtak, tettek. De nem is annyira nehéz. Amikor anyukám azt mondta nekem, hogy úgy érzi, nem szeretem, semmi nem mozdult meg bennem. De amikor utána megpróbált felém közeledni, megrendültem. te is meg fogod találni az útját. Ha nem is most, de valamikor mindenképp. Ne keseredj el!

1. [tulajdonos]: mittomén..2007-04-16 19:07
faszom kivan már.. mindennel és mindenkivel. a köcsögök bekaphatják, a seggnyalóknak stop tábla, aki meg feladja.. az bassza meg!!! én nem fogom.. hehhe, ezzel 1 probléma van: geci vagyok. azt szar.. mer nem kéne, senkivel, még ha az illető fasz is velem. mert nem kéne annak lennem. mer nem. nem szabad. SOHA. mert ha ezt teszem.. feladom. de én soha se adom fel.. bocsássatok meg, anya, apa, az egész családom, a barátaim, és midenki akinek nem tettem rendesen oda magam! ezt nem tudom a szemetekbe mondani, mert rohadt gyáva vagyok, de egyszer ezt remélem legyőzöm és mindenkinek elmondhatom mennyire szeretem.. mert így van, szeretlek titeket.. csak.. nehéz már, vagy csak könnyen feladom.. nemtudom.. talán ha erőt vennék magamon és nem kérnék, hanem adnék.. többet kapnék. de most ez semmit se ér mert ugyse olvassátok.. magamnak meg azt írhatom.. lényegtelen.


Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2019-10-18 09:42 lista
2019-10-07 16:11 paricska
2019-09-23 22:23 Kosztolányi Mária
2018-12-07 20:19 u.a.
2018-12-07 14:21 szép
2018-11-14 11:19 Bara
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
2018-08-21 09:29 Vezsenyi Ildikó
2018-08-21 09:17 vim
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2019-10-22 15:20   Napló: nélküled
2019-10-22 15:20   Napló: Baltazar
2019-10-22 14:47   NAGYÍTÓ /Kiss Anna Mária:huzat/
2019-10-22 14:21   NAGYÍTÓ /furim:ja, bocsánat:/
2019-10-22 13:46   NAGYÍTÓ /Bátai Tibor:Jelzés/
2019-10-22 13:19   NAGYÍTÓ /furim:.../
2019-10-22 12:57   NAGYÍTÓ /Bátai Tibor:#7 Burai Katalin, #8 Annuska /
2019-10-22 12:47   NAGYÍTÓ /Annuska:felkérésre/
2019-10-22 12:43   NAGYÍTÓ /Burai Katalin:Flow hangnem./
2019-10-22 12:42   Napló: Bátai Tibor alkotói naplója