Keverje fel a tejet, a krémsajtot és a vajat, amíg sima lesz. Hűtsük le.
Egy nagy tálban üssük a tojássárgáját, majd lassan kevergetve szitáljuk bele a lisztet, a kukoricakeményítőt, habverővel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek csomók habverővel dolgozzuk át.
Egy másik nagy tálban a tojásfehérjét verjük fel, fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, miközben folyamatosan verjük, amíg kemény csúcsokat látunk, amikor felemeli a keverőt.
A tojásfehérje körülbelül egyötödét vegye fel, majd a tojássárgája keverékébe tegye be, majd ismételje meg a maradék tojásfehérjét, amíg a tésztát egyenletesen összekeveredik.
Helyezzen egy 4 cm-es (10 cm-es) sütőpapír csíkot a 9 cm-es (23 cm-es) sütőlap széléig, amely már ki van alul bélelve s. papírral.
Öntsük a tésztát a formába, és rázzuk fel, hogy felszabadítsunk minden nagy légbuborékot.
Helyezze a töltött formát egy nagyobb tálba, hogy biztosítsa, hogy a hő egyenletesen oszlik el a forma alján. Töltsük be a nagyobb serpenyőt kb. 1 cm-es (2 cm-es) forró vízzel.
Süssük 25 percig, majd csökkentjük a hőt 135 ° C-ra, majd még további 55 percig sütjük, amíg a torta csaknem megduplázódik.
Távolítsa el a sütőből, és fordítsuk meg a tortát, és húzza le a papírt. Legyen nagyon óvatos, a torta forró lesz. A tortát egy tányérra is befordíthatja, de ez a torta magasságát lecsapja.
Meghintjük a torta tetejét porcukorral, szeleteljük.
Forrás: https://tasty.co
Egy másik recept, amit be is tudok ágyazni ide.
Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak. Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek
Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.