NAPLÓK: Gyurcsi
Legutóbbi olvasó: 2024-04-19 19:57 Összes olvasás: 125091781. | [tulajdonos]: Sajtbiznisz | 2019-08-04 13:15 |
Legyen a sajt ementáli, trappista vagy márvány (utóbbiban az a jó, ha penészes a zárvány),
legyen füstölt vagy parmezán, parenyica, roquefort - ha megeszed, nem lesz bajod, akkor se, ha sok volt -,
ha egy sajton lyukat találsz, nem kell ám folt arra! Engem a lyuk nem annyira, de a folt zavarna.
Nincs saller a sajtüzemben, nem selejt a defekt, ha sok lyuk van a sajtokon, az a legjobb befekt -(etés),
hiszen ezek a sajtgyárak - eladják a lyukat! Levegőért is pénzt kérnek...
...Az édesanyjukat!...
|
|
Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!