Miért?
Miért?
Omlik a part, súlyos kövek zuhannak
tonnaszám, kavargó lángok furdalnak.
Kődarabok mély szellőkön utaznak.
Szavad hangjai véresen utaznak.
Barna tűz perzseli a lábam,
mikor előled futok szürke mában.
Menedéket találok, csak egy házban
s kérdem, mért' fulladok áramló gázban?
Szívedből lángok csapnak. Kecskegidám
szarvai öklelnek, s így legyek vidám?
Szemeddel folytonos a gyötört vitám.
Mért' vagy ily kegyetlen? Nem az én hibám...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.