kiemelõ
Éppen íródó memoirjainkat olvasgatjuk a metrón
A lassan szilárduló narancsfénynél koszos kocsinkban
Viaszcsíkok az aszfalton elfogyó
Magunkban zúgás
Zuhanunk lebegünk ülünk tanulunk várunk amíg tart
Már kezd kiapadni a kiemelőnk
A folyót már hagyjuk hogy körberajzoljon folyjon, ha akar
Ellepje testünk
Már csak hallgatjuk a rádiót egy alig hallgatott adót
És a kormánykeréken vagy kapaszkodón
Valami túlságosan messziről sugárzott dal ritmusát doboljuk közben
A memóriacsavarok alig észlelhető sebességgel csendben kilazulnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.