Búza
Nem tudom, hogy hol jár a pillangó,
aki szemedet ragyogja be.
Nem érzem, mi orromba illanó
látomás, a gyönyörnek kertje.
Nem látom, hogy mi jár az erdődben,
de érzem, én, erdőd vadásza
vagyok, ülve, búza velőmben.
Te vagy simogató kalásza.
Szellős lélek, mi átjár testemen,
amikor szökdelsz a szememben,
és sarkantyúd, sebet ejt hevesen.
Elszállalsz, s eltűnsz a jelenben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.