A Szerelmem Vagy
A Szerelmem Vagy
Te vagy a fény, ami világít nekem,
Te vagy a lét, mit te adhatsz nekem!
Nélküled nem vagyok semmi,
Nélküled életem semmi!
Magamban látom az arcod,
Magamban keblemen tartom,
Keblemen tartom a szívedet,
Keblemben érzem a lelkedet!
Vágyom a szavad, a biztatót,
Vágyom a szavad, szerelmem hizlalót!
Várom a biztatást, mit szádból hallhatok,
Várod a szerelmem, mit neked adhatok!
Szeretlek! Örökké, hisz te vagy minden álmom,
Vádol a szerelmem, örökké megtartom!
Vádollak, szeretlek, örök szerelemmel!
Szeretlek tégedet, örök gyötrelemmel!
Mit ér a szerelmem, ha nincs rá válasz?
Mit ér az életem, ha nem adsz választ,
Szeretlek, érzed? Mindenem te vagy!
Szeretlek! Érzed? A szerelmem Vagy!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.