Nem Tudok Élni
Nem Tudok Élni
Nem tudom érzed-e, szerelmem erejét,
Nem tudom, érzed-e, szívemnek melegét!
Érzed-e azt, hogy mennyire szeretlek,
Érzed-e azt, hogy tiéd az életem!
Olyan jó imámba, foglalni nevedet!
Olyan jó érezni, azt, hogy szeretlek,
Olyan, jó érezni, hogy te vagy az istenem,
Olyan jó tudni, hogy te lettél végzetem!
Esti imáimban, csak te vagy hallható,
Esti álmaimban, csak te vagy látható!
Esti vágyaimban, örökké velem vagy,
Esti vágyaimban, a legszebb asszonyom vagy!
Tudom, hogy szeretsz, bár nem szerettek soha,
Tudom a szíved, a szerelmem tartja fogva!
Tudom, hogy érzed, mennyire szeretlek,
Tudom már élvezni, véled a szerelmet!
Örökké szeretlek, szívemben ezt érzem,
Örökké te vagy, az én édességem!
Örökké vágyom, szerelmes szívedet,
Örökké akarom, csodás lelkedet!
Nem tudok már másra, gondolni csak rád,
Nem tudok, már élni, ha nem csókol a szád!
Nem tudok meglenni, ha nem érzem szerelmed,
Nem tudok élni, nélküled életem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.