Tiszta Vízü
Tiszta Vizü
Tiszta vizü hegyi tó a szíved,
Mely mint sebes patakot, befogadott engem!
Eső utáni szivárvány a lelked,
Mely mint a földet, átölel engem!
Szemeidben látom, örökké a napot,
Mely örökké csak nekem ragyog!
Vagy mint éj fekete égen,mikor számos csillag látszik,
Szemed csillogása, lelkemmel eljátszik!
Arcod mosolygása, teli holdnak fénye,
Te lettél szívemnek, legszebbik éke!
Éke vagy szívemnek, húrja a lelkemnek,
Legjobb zenésze, te vagy e hangszernek!
Hogyha csak meglátlak, lekem zenélni kezd,
Ha meg is csókollak, szívem belé remeg!
Te hallod zenéjét, daloló lelkemnek,
Te érzed remegését, szerelmes szívemnek!
Neked zenél lelkem, érted remeg szívem,
Te lettél az imám, s te lettél a hitem!
Nem kell más nekem, csak tiszta szerelmed,
Hisz biztos érzed te is, mennyire szeretlek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.