Lennék
Lennék
Úgy simogatnálak, mint nyári szellő a selymes rétet,
Mely érintésével, ki nem hagy semmi selymességet!
Lennék napfény, mely beragyogja a tájat,
Sugaraim mindig rád vigyáznának!
Este hold lennék, mindig álmod nézném,
Kis szobád ablakán, éjjel betekintvén!
Sugaraimmal arcod simogatnám,
Sötét kis szobádban, testedet bejárnám!
Lennék a csillagod, ki csak néked ragyog,
Szerelmem, életem, mind neked adom!
Forgószél is lennék, kedvesem neked,
Vágyaid keltve fel, ha veled lehetek!
Lennék hűs nyári fuvallat,
Mely tested öleli a nyári nap alatt!
Hűsíteném tested, vad szenvedéllyel,
Elvinnélek édes, öröm mezejére!
Bejárnánk mi annak minden rejtekét,
Mert velünk lenne a vad szenvedély!
Nem is lesz a földön boldogabb lény,
Ha engedi a sors, hogy örökké enyém légy!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.