Égnék
Égnék
Égnék, lelked tüzes mélyén,
Élnék öled, égető völgyén!
Parázsló ajkadról, izzó csókot vennék,
Szerelemtől égő, szívvel, boldogan égnék!
Légy az örökké égő tüzem,
Ne hagyd, hogy szívem izzása lohadjon!
Szeress, hogy szerelmünk, életünk összefűzze,
S boldogságunk örökre megmaradjon!
Ég a szívem, s lángol a lelkem,
Szerelmed mi éget, s tart életben engem!
Nélküled, minta jéghegy, hideg lenne lelkem,
S mint az alvó fáknak, élni sem lenne kedvem!
De hát vagy, itt vagy nekem,
Te vagy az éltető, lét elemem!
Szerelmed égetőn, életben tart engem,
Szeretlek is téged, amíg élhetek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.