Oly Jó
Oly Jó
Hogy vagy nekem!
Érzem szerelmedet!
Köszönöm!
Neked!
Érezhetem, szerelmedet, mit veled élhetek!
Kellesz nekem, mint virágnak a fény,
Bár mindig,
Veled élhet nék! Téged
Szeretlek csak téged vágylak, add, te
Nekem édes, kicsi, szádat, vágyom
A tested te vagy, min- den vágyam,
Te vagy a mézem, minden titkos
Vágyam! Szeretlek szeretni! Tőled örömet
Venni! Jó, hogy vagy énnekem, s te lettél,
Mindenem, te vagy az életem, mit
Neked köszönhetek! Te vagy a
Világ, mi újra nyílt nekem, te let-
Tél végleg az én végzetem!
Szeretek már újra, van miért
Szeretnem! Van kiért élni újra életem!
Te kellesz örökké nekem!
Hisz te vagy az én életem !
A mindenem, te, vagy nekem!
Szeretem, az Összes, pillanatot,
Mikor veled, csak, veled vagyok!
Még mindig a földön járok, nagyon szeretlek, s te vagy minden álmom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.