II. szubjekt
vagy amikor testőr
voltam négy napig
és megérkezett a visszajáró volt férj
a nő a védelmem alatt áll nyitottam ajtót...
mit tudta ő, hogy
naponta deresre von a sors:
hogy itt bent
rondító viharaimat viszem!!!
így, csak
valami hálaérzet töltött el
és csak lassan nagyon lassan
keltem föl a földről:
de már
moccant is az in a támasztékért tett bokán
és a csípő mert Mariann elment
s a törzs intrikus szerkesztő miatt
végül MINDEZ
itt volt már ezen a picike ponton:
és akkor - mindez -
találkozott azzal a - másik -
picike ponttal
és CSÖND
lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Szép versek '89,
Kötetben: A Paráznabillegetõ (Budapest, 2007)
Kiadó: Aquamédia Bt.