Ha Tudnád
Ha Tudnád
Ha tudnád, hogy imádlak!
Ha éreznéd vágyam!
Örök boldogság, lenne lelked ágya!
Érzed, hogy szeretlek,
Te kellesz nekem,
Vérző szívemben fogadnám a lelked!
Ha lelked itt lenne, örökké velem,
Vérző szívemen,
A szerelem sem ütne sebet!
Miért fáj a szívem,
Hisz oly nagyon szeretlek!
Szerelmes szívedet, ott érzem lelkemben!
Te, csak te vagy a boldogság,
Lelkem örök fényével, ragyog rád!
Hisz bennünket, egy más világ vár!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.