Én Csillagvirágom
Én Csillagvirágom
Ha tudnád, hogy mit érzek, ha fáj a szíved,
Ha tudnád, hogy mit érzek, hogy nem vagy velem!
Kereslek, kutatlak, minden pillanatban,
Téged látlak csak, gondolatomban!
Olyan jó, hogy vagy nekem,
Van, aki szeret, kiönthetem neki,
Fájó, éhes lelkem!
Te csak te kellesz,
Fájó lelkemnek,
Te csak te lehetsz,
Gyógyír a szívemnek!
Szeretem érezni, a kapott szerelmed,
Szeretem tudni, hogy nagyon szeretlek!
Nem kell nekem más, ezen a világon,
Te kellesz csak nekem, én Csillagvirágom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.