Boldog Karácsonyt
Boldog Karácsonyt
Karácsony van, a fenyőfán gyertyák fénye táncol,
Szívemben a szerelem lángja lángol!
Illatozik a sudár fenyőfa, rajta díszek ragyognak!
Minden díszből, szemed fénye rám ragyogna!
Halkan szól a csengettyű, mint lágy hangod oly gyönyörű!
Nekem szól a csengő hang? Egyre kacagásod hallom csak!
Gyertya fénye, lágy szellőben rebben, szerelmem árja önti el szívem!
Benne érzem a boldogságot, a szerelmet, mi érted lángol!
Amott csillagszóró szikráit szórja, szívem szerelmünk táncát ropja!
A csillagszóró lassan leég, szerelmünk soha véget nem ér!
Gyertyák fénye vibrál a sötétben, érzem, hogy lelkünk végleg egyé lett!
Ily érzésekkel kívánok, Szerelmem, Boldog Karácsonyt!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.